Uusittu rengas ja vannehaku

Teimme loistavia uudistuksia heti vuoden alkuun verkkokauppaamme.

Avasimme uuden rengas ja vannehaku sivun.

Etusivulla sekä vannehaussa voit nyt valita oman autosi kätevästä valikosta. Sivulle avautuu valinnan jälkeen luettelo autossa yleisesti käytössä olevista vanteista ja renkaista. Klikkaamalla renkaan tai vanteen kohtaa, pääset suoraan hakuun josta näet sopivat tuotteet autollesi.

Kokeile valintaa tässä:

Vaikka lajittelu on melko tarkka, voit huoletta tehdä tilauksesi koska tarkistamme AINA KÄSIN tilaukset niin että sopivuus olisi taattu ja otamme yhteyttä ennen toimitusta mikäli jokin numero ei täsmää. Tämä vie tietysti aikaa myös meiltä, mutta haluamme tarjota asiakkaalle mahdollisimman luotettavan ostokokemuksen niin ettei pahimmassa tapauksessa valmista rengas/vanne pakettia tarvitse lähettää takaisin sopivuuden vuoksi.

 

Julkaisimme myös kätevän vannemittaus työkalun. Työkalun avulla voit hahmotella minkäkokoinen vanne autoosi voisi mahtua. Löydät työkalun vanne valikosta.

 

Jaa kirjoitus: