Luotettava verkkokauppa sertifikaatti

Vanteet24.fi verkkokaupalle on myönnetty vuonna 2018 ”Luotettava verkkokauppa” -sertifikaatti.

Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille jotka läpäisevät tarkan, yli 50 kohdan tarkistuksen johon kuuluu niin tilausprosessin läpikäynti, peruutusoikeudet, kuluttajansuojaa koskevat lakipykälät, rekisteritietojen hallinta ja säilytys, sekä vuonna 2018 paljon puhuttu GDPR ja sen noudattaminen verkkokaupan hallinnossa.

Vanteet24.fi on läpäissyt testin ja koko ostoprosessi on luotettava, turvallinen sekä henkilötietosuojalain mukainen tapahtuma.

Asiakkaiden turvallisuus on meille tärkeä asia, ja panostamme jatkossakin siihen että käytämme vain tunnettuja ja turvallisia maksunvälityspalveluja sekä isoimpia tukkureita toimittamaan tuotteita juuri sinulle.

Jos sinulla on ostotapahtumasta tai verkkokaupan toiminnasta kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

asiakaspalvelu@vanteet24.fi tai soittamalla  041 44 83 457.

 

Jaa kirjoitus: