W-Light Typhoon 590 – Yksi myydyimmistä LED-paneeleista

W-Light typhoon 590 – Yksi myydyimmistä LED-paneeleista

Kohta saapuu jälleen pimeät ja moni harkitsee uusien valojen asentamista. Tarjontaa on nykyään enemmän kuin koskaan. Ei eletä enään siinä ajassa kun kaupan hyllyt notkuu niitä pyöreitä halogeenivaloja.

Nyt löytyy pyöreää, soikeaa, kulmikasta, laatikkoa, sekä KAAREVAA LED-paneelia.

Mikä sitten sopisi itselle?

Käyttökohteita on monia, joku haluaa pitkää kantamaa mutta kapeaa valokeilaa. Toiset haluaa leveän valokeilan mutta ei tarvitse pituutta.

Nyt katsotaan tarkemmin Viimekauden myydyintä led-lisävalopaneelia W-light Typhoon 590 mallia.

 

Mikä on tämä tunnettu ”typhoon590” ?

Typhoon 590 on halvimmasta päästä oleva E-hyväksytty LED-lisävalopaneeli. Kirjoitushetkellä valaisinta saa tarjoushinnalla 179€ jolla saa valaisimen, kiinnitysraudan sekä päätyjalat ja ruuvit näihin.

Itse valo on hyvin neutraalin näköinen ”pötkö”. Siinä ei ole mitään erikoisuuksia kuten parkkilediä, tai kaarevaa muotoa.

Käytössä valo on suhteellisen kapeakeilainen mutta pituutta valoteholla on saatu hyvinkin tuntuvasti hintaansa nähden. Hyvä valo ensimmäiseksi lisävaloksi autoon. Kuten kaikessa muussakin , nälkä kasvaa syödessä ja seuraavana syksynä on vain saatava jotain parempaa.

Liittimenä toimii normaali 2-napainen. Eli jos sellainen löytyy jo autosta, kytkentä on hyvinkin helppo. Mukana tulee myös adapteri jolla saa tehtyä kyseisen liitännän esim. johtosarjan kautta.

Päätykiinnikkeistä löytyy vain yksi liitäntä jolla valaisin voidaan kytkeä joko päätyjalkaan, tai asennusrautaan jotka molemmat mukana. Ylätukikiinnikkeitä ei valaisimen mukana tule.

Niinkuin monessa muussakin markkinoilla olevassa valossa, ylätukiraudoille ei ole kiinnityspaikkaa.

Kiinnityspaikkaa yläraudoille ei valitettavan useasti markkinoilla olevissa lampuissa ole. Ne joutuu siis soveltamaan itse. Teimme juuri kirjoituksen Walonia Horizon lampusta, jossa on esimerkillisesti tehty kiskot kiinnikkeille.

 

Yhteenveto:

Miksi typhoon oli niin suosittu viime vuonna että se oli moneen erään loppu koko suomesta? Ensinnäkin se on halpa. Toisekseen, rahalle saa myös vastinetta. Valokuvio on pitkä vaikkakin kapea. Se on erinomainen lisä auton pitkille valoille. Jos et halua sijoittaa 300€-400€ lisävaloon, tämä on yksi hyvä vaihtoehto.

Testikuva Golf V omilla pitkillä halogen polttimoilla sekä Typhoon 590 paneelilla.

Pääset tuotesivulle tästä:

W-LIGHT TYPHOON 590 LED KAUKOVALO 120W 10-30V REF 40

Jaa kirjoitus: