Walonia pursuit – 2018 uutuus alle 200€ lisävaloissa

Walonia pursuit – 2018 uutuus alle 200€ lisävaloissa

Kohta saapuu jälleen pimeät ja moni harkitsee uusien valojen asentamista. Tarjontaa on nykyään enemmän kuin koskaan. Ei eletä enään siinä ajassa kun kaupan hyllyt notkuu niitä pyöreitä halogeenivaloja.

Nyt löytyy pyöreää, soikeaa, kulmikasta, laatikkoa, sekä KAAREVAA LED-paneelia.

Mikä sitten sopisi itselle?

Käyttökohteita on monia, joku haluaa pitkää kantamaa mutta kapeaa valokeilaa. Toiset haluaa leveän valokeilan mutta ei tarvitse pituutta.

Nyt katsotaan tarkemmin vuoden 2018 uutuus tuotetta alle 200€ hintaluokassa – Walonia Pursuit:ia

Paketin sisältö.

Teimme aikaisemmin kirjoituksen viimevuoden myydyimmästä lisävalosta, typhoon 590:stä. Pursuit on hyvä vertailukohde koska valaisimet kamppailevat samassa hintakategoriassa.

Pursuit eroaa edukseen kolmella tavalla:

a) Leveämpi mutta pitkäkantoinen valokeila

b) ”parkki” -valot, tai ”DRL” -valot, tai ”päiväajovalot”, tai millä nimellä nyt niitä haluaakin kutsua 🙂

c) Asennustarvikkeet. Pakkaus sisältää NOIN 60 osaa. Niillä kiinnitys onnistuu varmasti. Mukana on esim. säädettävä kiinnitys.

Pursuit mallissa on kisko, johon saa kiinnityspisteet säädettyä joustavasti. Erittäin hyvä kiinnitystapa, vaikkakin todella pienet kuusiokoloruuvit saattavat asennuksessa hukkua helposti.

Pakkauksessa on myös päätykiinnikkeet joilla asennuksen voi tehdä moneen eri käyttökohteeseen. Näillekin on omat kumiset asennustyynyt mukana.

Valaisimen parkkiledit on tyylikkäät. Joskin suomen lainsäädöntö näiden parkkiledien käyttöön on aika rajallinen vaikka valaisin itsessään on E-hyväksytty.

 

Yhteenveto:

Pusuit on hintaisekseen erinomainen valo. Pakkauksen sisältö on esimerkillinen, puuttuu ainoastaan ylätuet sekä asennuspaikat niille. Ne on siis tehtävä itse, jos sellaisia haluaa käyttää.

Valoteho on erinomainen tässä hintaluokassa. Parkkiledit tuovat kivasti sitä ”lisää”.

Alle 200€ valoista, valitsisimme tämän.

Kuvassa kaksi Pursuit paneelia vierekkäin. Nopeasti tehty testi ja suuntaukset olivat liian alas. Pyrimme tekemään oikeat valotestit syksyn aikana.

WALONIA PURSUIT 120W LED KAUKOVALO + DRL Ledit *uutuus*

Jaa kirjoitus: