Japan Racing vanteet autoon

Vanteet autoon meiltä merkistä riippumatta. Japan racing vanteet on tunnettu laadustaan ja erinomaisesta viimeistelystä. Vanteet24.fi toimittaa omana maahantuontina JR vanteet tarvittaessa renkaat päälle asennettuna. Valitse alta malli niin näet kaikki värivaihtoehdot sekä koot kätevällä hakutoiminnolla. Kaikki Japan Racing vanteet ovat myös TUV-hyväksyttyjä ja edustavat hintaluokkansa parhaimmistoa.

Sivustoltamme löytyy kätevä ja helppokäyttöinen vannevalitsin autokohtaiseen hakuun. Voit etsitä juuri sinun autoosi sopivia vanteita.

Tämä hakukone löytyy etusivulta, sekä vanteet valikon vannehaku linkin kautta.

Verkkokaupassamme on todella monipuoliset maksutavat. Kassalta löytyy mm. Klarna, Jousto, Svea, MASH, Collector sekä kaikki suomen verkkopankit. Hyväksymme maksut myös PayPalin kautta.

Japan Racing vanteissa on monipuoliset tilausmahdollisuudet. Monia malleja saa eriväreillä. Lisäksi, useissa malleissa on maininta ”blank” tai ”ET 20-40”.

Jos on maininta ”Blank”, se tarkoittaa että vanne on custom työnä tehtävä tilaus, jolloin pulttijako porautetaan haluamallesi jaolle.

Jos ET lukema on eroteltu viivalle jollekin numerovälille, tällöin ET mitta tehdään custom työnä yhden numeron tarkkuudella. Jos ET on esim. 20-40, voit valita minkä tahansa numeron välillä 20-40.

Jos et ole varma mikä ET mitta sopii juuri sinun autoosi, käytä vannevalitsinta tai kysy meidän asiakaspalvelusta. Myös live chät on satunnaisesti auki kaupassamme jolloin voit keskustella suoraan tämän välityksellä meidän kanssa.