Talvirenkaat eli nasta- tai kitkarenkaat autoon

Kauttamme saat hyväksi todettuja edullisen budjetin nasta- ja kitkarenkaita, sekä laadukkaita mutta arvokkaampia merkkirenkaita. Kaikki verkkokaupassamme myytävät renkaat ovat uusia, ja niissä on tuore paistoleima. Poikkeuksen muodostaa ajoittaiset varastontyhjennykset, joiden vanhempi ikä on selkeästi kerrottu renkaan otsikossa.
Kaikki renkaat toimitetaan suoraan Suomen varastosta, postin kotiinkuljetuksella pääosin 1-2 arkipäivän kuluessa. Kyllä! Suoraan kotiovellesi!

Meiltä voit ostaa myös vanteet renkaineen niin että asennamme ne vanteille tasapainotuksineen ennen toimitusta. Vanteiden tuomasta lisäpainosta huolimatta, valmiiksi asennettujen renkaiden toimituskulut ovat edelleen vain 19,90€/tilaus!

 

Nopea toimitus Suomen varastosta

Esimerkiksi Linglong, Nankang, Triangle, Nokian, Continental, Hankook ja muut laadukkaat vaihtoehdot useassa hinta- ja laatuluokassa – niin edulliset merkit kuin premium-talvirenkaat..

Verkkokaupassamme voit maksaa suoraan netissä yleisimmillä maksutavoilla. Voit myös ostaa talvirenkaat laskulla tai osamaksulla!

Nasta- ja kitkarenkaat autoon

Renkaan tyyppi

Leveys

Profiili

Tuumakoko

Tuotemerkki

  • Triangle IceLink 205/55-16Esikatsele
  • Nankang SW-9 205/55-16Esikatsele
  • Lappi J??-Ahma 205/55-16Esikatsele
  • Triangle IcelynX 205/55-16Esikatsele
  • Kontio IcePaw 205/55-16Esikatsele