Yleiset sopimusehdot

§ 1 Sopimuksen solmiminen/tilaaminen

Voit tilata kotisivuillamme tarjoamiamme tuotteita verkkojäsentimemme avulla lähettämällä meille Internet-lomakkeen tai soittamalla meille. Mikäli annat tilauksessa pyydetyt tiedot ja lähetät tilauksen, olet ilmoittanut meille kirjallisesti hyväksyväsi sitovan tarjouksen. Tilaaminen puhelimitse kuten myös Internetissä on täten oikeudellisesti yhtä sitovaa. Tilaamalla sitoudut hyväksymään nämä yleiset sopimusehdot ja ostamaan tilaamasi tuotteet. Vahvistamme tilauksesi sen saatuamme siitä kertovalla ilmoituksella. Vahvistus tilauksen vastaanottamisesta ei merkitse tilauksen hyväksymistä. Sopimus astuu voimaan vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet, viimeistään kuitenkin 14 päivän palautusoikeuden jälkeen.

§ 2 Yleiset toimitus- ja maksuehdot

Normaalisti tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Asiakas on vastuussa vaihdosta koituvista kustannuksista. Väärän tai viallisen tuotteen tilalle toimitetaan vastaava ehjä/sopiva tuote. Mikäli vastaavaa tuotetta ei saada toimitettua kohtuullisessa ajassa, on asiakas oikeutettu täysimääräiseen tilauksen summan palautukseen. Tilauksen peruuttaminen ja tuotteen palauttaminen edellyttää, että Asiakas palauttaa tuotteen viipymättä moitteettomassa kunnossa ja liittää palautuksen mukaan kopion lähetysluettelosta tai laskusta, ennen lähetystä on palautuksesta sovittava erikseen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja puhdas (alkuperäisessä avaamattomassa pakkauksessa). Muista myös tarkistaa tilaamasi tuotteet ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarkistamme palautuksena tulleiden tuotteiden kunnon, ennen tuotteen hyvitystä. Co-Tyres Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Co-Tyres Oy ei vastaa viallisten tai väärien tuotteiden sovittamisesta asiakkaalle koituvista kuluista tai aineellisista vahingoista.

§ 3 Peruutusoikeus

Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi kirjallisesti (esim. sähköpostitse) kahden viikon kuluessa ilman erityistä syytä. Määräaika alkaa aikaisintaan tuotteen toimituksen tapahduttua. Peruutuksen oikeutukseen riittää peruutusilmoituksen lähetys ajoissa. Peruutus lähetetään:

Peruutuksesi puitteissa pyydämme sinua vapaaehtoisesti ilmoittamaan meille peruutuksesi syyn. Lisäämme muita tietoja, jotka ovat tarpeellisia peruutuksesi nopeassa ja tehokkaassa käsittelyssä. Tuotteen saavuttua takaisin varastollemme, palautamme sinulle laskun summan (meille tallennetuilla pankkitiedoillasi). Etämyynnin nojalla kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mutta Vanteet24 ei tarjoa ilmaista palautusta tuotteille, vaan palautuksesta koituvat kulut jäävät asiakkaalle, poikkeuksena reklamaatiot ja väärän tuotteen toimitus.

§ 4 Peruutuksesta aiheutuvia laillisia seurauksia

Peruutuksessa molemminpuoliset saadut suoritukset ja mahdolliset hyödyt (esim. korot) on palautettava. Jos et voi palauttaa meille tuotetta tai suoritusta kokonaan tai osittain tai vain huonommassa kunnossa, sinun on tarvittaessa korvattava se meille. Tämä ei koske tuotteita, joiden huonokuntoisuus johtuu yksinomaan sen kokeilemisesta tavalla, mikä olisi mahdollista tavallisessa liikkeessäkin. Voit yleisesti välttää velvollisuuden korvata tuotteen tai suorituksen arvon siten, ettet käytä tuotetta omistajan tavoin ja että vältät kaikkea, mikä vähentää sen arvoa. Sinun on maksettava palautuskulut, jos toimitettu tavara vastaa tilattua tuotetta.

§ 5 Omistuksenpidätys

Pidätämme itsellemme rajoittamattoman omistusoikeuden kaikkiin toimittamiimme tuotteisiin, kunnes kaikki sinulta tai toimitusta vastaanottaneelta henkilöltä vaatimamme ehdot on täytetty. Tämä koskee myös tulevia vaatimuksiamme. Toteuttaaksemme omistuksenpidätyksen olemme oikeutettuja vaatimaan välitöntä tuotteiden palautusta pidätysoikeuden ollessa poissuljettu, paitsi jos kyseessä on lainvoimaisesti todetut tai kiistämättömät vastalauseet.

§ 6 Verkkojäsentimemme puutteellisuus

Tarjoamme nettisivumme hyväksi kokemallamme tavalla. Emme takaa, että ne vastaavat vaatimuksiasi ja että ne ovat aina keskeytyksettä päivitetyt, turvallisesti ja virheettömästi käytettävissä. Internet-sivujemme käyttö tapahtuu omalla vastuullasi; emme erityisesti ole vastuussa mahdollisista tuloksista, jotka saavutetaan nettisivujen käytön avulla, ja nettisivujen kautta saatujen tietojen paikkansapitävyydestä.

§ 7 Tekijänoikeuslain suoja

Tekijänoikeuslaki ja muut suojaavat lait suojaavat nettisivujemme tekstejä, kuvia, äänitehosteita, graafiikkoja, animaatioita ja videoita, kuten myös niiden järjestystä. Nettisivujen sisällön kopiointi, levitys, muuttaminen tai käytön mahdollistaminen kolmannelle osapuolelle ei ole sallittua. Lisäksi muutamat nettisivuillamme esiintyvät kuvat ovat kolmannen osapuolen kautta tekijänoikeuslain suojaamia. Sikäli kuin muutoin ei ole ilmoitettu, kaikki nettisivuillamme esiintyvät merkit ovat suojattuja. Nettisivujemme kautta ei ole mahdollista saada tekijänoikeuden käyttöä meiltä eikä kolmannelta osapuolelta.

§ 8 Tiedotusvelvollisuudet

Rekisteröityessäsi sinun on annettava meille osoite- ja henkilötietojasi; tallennamme nämä tilauksen käsittelyssä vaadittavat tiedot. Tietenkin voit muuttaa näitä tietoja tilauksessasi tai myöhemmin (riippuen kyseisestä nettisivusta). Rekisteröidyttyäsi saat meiltä salasanan ja tiedot tilistäsi. Sinun on varmistettava, etteivät salasana ja tili ole kolmannen osapuolen käytettävissä. Olet velvollinen ilmoittamaan meille välittömästi, mikäli salasanaasi tai tiliäsi on käytetty väärin. Molemmat sopimuksen osapuolet voivat irtisanoa tilin milloin tahansa ilman perusteluja. Tällöin Vanteet24 sulkee tai poistaa tilisi.

§ 9 Pinnoitetut renkaat

Vanteet24 tuotevalikoima pitää sisällään joitain pinnoitettuja renkaita (uusiorengas) jotka ovat hinnaltaan hyvin edullisia, nämä ovat käytännössä käytettyjä renkaita, joihin on valmistajan toimesta asennettu uusi kulutuspinta. Vanteet24 haluaa näiden tuotteiden jälleenmyyjänä varmistaa, että asiakas on tietoinen näiden tuotteiden ominaisuuksista ja pyydämme tilaajaa olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli kyseisistä tuotteista ilmenee kysymyksiä.

Näiden renkaiden ajo-ominaisuuksista, asennuksista, palautuksista koituvat kustannukset ja aineelliset vahingot ovat asiakkaan ja renkaan valmistajan tai Vanteet24 verkkokaupan toimittajan välinen kiista, eikä Vanteet24 jälleenmyyjänä ota vastuuta tai kantaa asian käsittelystä.

§ 10 Takuu ja vialliset tuotteet

Vanteet24 ei vastaa tuotteiden takuukorvauksista tai viallisen tuotteen asiakkaalle koituvista kuluista tai aineellisesta vahingosta, Vanteet24 toimii renkaiden, vanteiden ja muihin ajoneuvoihin liittyvien tuotteiden jälleenmyyjänä, mikäli Co-Tyres Oy ei toimi tuotteen valmistajana tai yksinoikeudellisena maahantuojana, ei Vanteet24 ota vastuuta tuotteiden takuu tai korvaus käsittelyistä, vaan nämä hoidetaan asiakkaan toimesta suoraan viallisen tuotteen valmistajan tai Vanteet24 verkkokaupan toimittajan kanssa. Co-Tyres Oy:n valmistamien tai yksinoikeudella maahantuomien tuotteiden osalta noudatamme tuotteillamme yleisiä takuuehtoja. Osien asennuksessa on noudatettava tuotteen valmistajan asennus- ja käyttöohjeita. Takuu ei ole voimassa, jos tuotetta on käsitelty väärin tai syynä on normaali kuluminen.