K-Sport deluxe ilma-alusta – VOLVO S60/ V60 vm10->13

3 464,00 

K-Sport on lähes vuodesta 1995 saakka tehnyt laadukkaita, myös kilpakäyttöön kelpaavia alustasarjoja niin perinteisillä jousilla kuin ilma-alustoina. Me tuomme omana maahantuontina K-sportin tuotteet suomeen.

S60/ V60 VOLVO 10->13

  • Haluatko ostamasi Alustan asennettuna auton alle? Voit valita yhteistyökumppanin, maksaa sen nyt samalla, ja toimitamme tuotteet teille jonka jälkeen voitte sopia asennuksesta kumppanin kanssa.

    Sis. paineilma linjojen sekä sähköistyksen, sekä tolppien asennuksen, sekä laitteiden asennuksen autoon mukana tulevalla kiinteällä asennuslevyllä. Erilaisista asennustöistä voit sopia sitten asentajan kanssa erikseen.

Tilaustuote, toimitusaika noin viikko.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS RENKAILLE JUURI NYT!
Hinnat ovat kappalehintoja.
Toimitushinnat:
Lisävalot alk. 5e matkahuollolla. Vanteet kotiinkuljetuksella 19,90e/tilaus.


Esimerkkejä maksutavoista:
- Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut
- Collector lasku/osamaksu
- Maksa erissä Klarnalla alkaen 134.1 € / kuukausi.
- Maksa Klarna laskulla 14pv maksuajalla.
- Maksa Jousto osamaksulla alk. 252.6 € / kk
- Maksa Jousto Laskulla 14pv maksuajalla.

Kuvaus

Mikä on K-sport?

K-Sport on vuodesta 1995 saakka autojen alustojen sekä jarrujen kanssa työskennellyt yritys. Vanteet24.fi toimittaa omana maahantuontina kaikki tuotteet Suomeen.
K-Sportin yli 30 000 neliön varastotilat takaavat sen että tavaraa on heti hyllyssä. Olemme tehneet hyvät sopimukset laitteiden toimituksille, ja ne toimitetaan suomeen 4-6 arkipäivän aikana suoraan tehtaalta.

Miksi juuri K-sport? Ilma-alustoja tarjotaan monessa hintaluokassa. Valitettavasti aivan kaikki eivät toimi suomen olosuhteissa niin pitkään kuin pitäisi. K-Sport on panostanut osiin sekä oheislaitteisiin.
Vain muutamia seikkoja mainittuna, esim. Macau Grand Prix, Asia pacific rally, time attack sekä European drift championship on voitettu useasti juuri K-sportin toimittamilla jarruilla sekä alustan osilla.

Asennus

KAIKKI ILMA-ALUSTAT ovat ns. bolt-on, eli täysin valmiita juuri kyseiseen autoon. Autoon ei tarvitse tehdä asennuksia varten muutoksia(paitsi ilmaletkujen läpiviennit).
Mitään auton alkuperäisiä osia ei käytetä vaan sarjat tulevat täydellisinä sarjoina.

Katsastus

Me toimitamme maahantuojana virallisen todistuksen sarjan kelvollisuudesta kyseiseen autoon. Lisäksi tarvitset pyöränsuuntaus todistuksen huoltoliikkeeltä. Varsinaista TUV-todistusta ei enään nykysäädännöllä tarvita vaikkakin K-sport on täysin TUV hyväksytty valmistaja.
(muista että katsastukseen mentäessa ajoneuvon matalin kohta ei saa olla alle 80mm maahan mitattuna)

K-Sport ilma-alusta – DELUXE

Täydellinen ilma-alustasarja, joka on varustettu laadukkaimmalla mahdollisella 36 portaisella jäykkyyssäädöllä. Yksi ilma-alustan päävaatimuksista on lisätä ajoneuvon vakautta, ja KSportin jäykkyyssäädettävät ilma-alustat vastaavat tähän vaatimukseen erinomaisesti, toisin kuin ilman säätömahdollisuutta tulevat alustat, jotka aiheuttavat ajoneuvon pomppimista ja epävakautta mutkissa. Ylemmän kiinnikkeen muokkaus, ajoneuvon korin leikkaaminen tai alkuperäisten iskunvaimentimien hitsaaminen ei ole tarpeen KSportin ilma-alustasarjan kanssa.
KSportin sarja ei voi ainoastaan muuttaa ilmapussien painetta, vaan se takaa myös vapaan säädön minimi – ja maksimiasennoille. Vapaa säätö mahdollistaa juuri sinun korisarjaasi sopivan ajokorkeuden valitsemisen. Tämä on yksi alustan ominaisuuksista jota muilla valmistajilla ei ole.
Sarja sisältää täyden setin iskunvaimentimia. Voit halutessasi korvata ilmapussit jousilla, jolloin saat täyden alustasarjan ilmapussien ollessa irti. Setin mukana tulevat korkean suorituskyvyn omaavat iskunvaimentimet ovat korkeus- ja jäykkyyssäädettävät.
Sarja on suunniteltu helpoksi ”bolt-on” –asennukseksi, eikä vaadi minkäänlaista työstämistä alkuperäisten iskunvaimentimien kanssa, toisin kuin muiden valmistajien sarjat.
Ilma-alustassa on 36 portainen jäykkyyssäätö, ajokorkeuden säätö, mukaan lukien ylemmät kiinnikkeet edessä ja takana. Standardiasennus McPhearsonin tolpille on kumiset yläpäät, mutta voit myös valita lisäoptiona Pillowball –yläpäät ja lisätä näin ollen Cambersäädön.
Rengaspainemittari voidaan kytkeä ilmasäiliöön renkaiden täyttämiseksi, sillä ilmasäiliön ilmanpaine soveltuu myös rengaspainemittarille.
Myös muita paineilmatyökaluja voidaan kytkeä ilmasäiliöön, esimerkiksi auton ulkopintojen puhdistamista varten. Ilmasäiliön paine on soveltuva myös paineilmatyökaluille.
Voit säätää ajoneuvon korkeutta helposti sisältä käsin. Korkeutta voidaan säätää jatkuvasti haluttuun ajokorkeuteen esimerkiksi painon mukaan.
Sarjan mukana tuleva painemittari kertoo autosi ajokorkeuden. Ajokorkeutta voidaan säätää myös ajoneuvon ollessa liikkeessä.
Ajokorkeuden säätövara on 0 – 120/200mm asennustavasta riippuen.
Ajoneuvon nostamiseen ja laskemiseen kuluva aika on vain 4-7 sekuntia.
Sarjaan kuuluu neljä magneettiventtiiliä ja kaukosäädin, joiden avulla voit säätää auton korkeutta ulkopuolelta.
Kaukosäätimellä voit nostaa tai laskea ajoneuvoa oman mielesi mukaan ja asettaa ajoneuvon haluamaasi korkeuteen.
Paketin mukana toimitetaan kehykset, joihin asennettaessa sotkuisia johtoja tai osia ei jää näkyviin.
Asentaminen ei vaadi monimutkaisia sähkötöitä: Asennuksen voi suorittaa noin kolmessa tunnissa ilman minkäänlaisia modifikaatioita ajoneuvoon, lukuunottamatta joitakin tiettyjä malleja.
Asennuksen jälkeen asentajan tulee käydä asennus läpi tarkasti. Ilma-jouset muuttavat fyysistä muotoaan ilmanpaineen perusteella ja sen vuoksi kaikki alustan osat tulee tarkastaa huolellisesti. Ilma-jousien tulee päästä liikkumaan vapaasti ja niihin ei saa kohdistua minkäänlaista hankausta edes täytenä. Kaikenlainen hankaus ilmajousia vasten mitätöi takuun.
Kaikki listatut sarjat on suunniteltu kaksivetoisille autoille, ellei toisin ole mainittu.
<br><br>
TAKUU<br>
Ilma-alustalla, kompressorilla ja ilmapusseilla vuoden rajattu takuu. Takuu ei kata esim. pussien halkeamisia jotka johtuu rasituksesta alustan osista tai renkaista jotka osuu pusseihin ulkopuolelta.
Kaukosäädinten ja elektronisen hallintayksikön valmistaja on tunnettu OEM tehdas ja kaukosäädintä sekä hallintayksikköä on testattu pitkään. Olemme varmoja tuotteiden laadusta, mutta tilanteissa, jossa näistä jompikumpi vikaantuu, tulisi asiakkaan lähettää osat takuuseen. Mikäli tutkimuksissa osoitetaan, että vika johtuu kovasta iskusta tai voimakkaasta vesialtistuksesta, korjaus ei kuulu takuun piiriin.
<br><br>
SISÄLTÖ<br>
– 20L ilmasäiliö X1<br>
– Nopea kompressori X1<br>
– Asennussarja moottorin värinänvaimennuksella X4<br>
– Vaimennettu kiinnityslevy X1<br>
– Ilmaletku X1<br>
– 150-175 PSI painekytkin X1<br>
– Elektoninen kytkin X1<br>
– 200PSI Kaksineulainen mittari x1<br>
– Elektronisen kytkimen ja painemittarin kehys x1<br>
– 25m 4x6mm nailonletkua x1<br>
– 1m 7.5x10mm nailonletkua x1<br>
– 7m virtajohtoa x1<br>
– 60A sulake, sulakerasia x1<br>
– Ilmajousitetut iskunvaimentimet 36 portaisella jäykkyyssäädöllä x4<br>
– Varoventtiili x1<br>
– Asennusohje x1<br>
– Deluxe ECM hallintayksikön asennussarja (Sisältää ¼” Magneettiventtiilin x4 ja kaukosäätimen)<br>

Lisätiedot

Automalli k-sport

brand