K-Sport diamond ilma-alusta – BMW E46 M3 vm02->06

5 950,00 

K-Sport on lähes vuodesta 1995 saakka tehnyt laadukkaita, myös kilpakäyttöön kelpaavia alustasarjoja niin perinteisillä jousilla kuin ilma-alustoina. Me tuomme omana maahantuontina K-sportin tuotteet suomeen.

E46 M3 BMW 02->06

  • Haluatko ostamasi Alustan asennettuna auton alle? Voit valita yhteistyökumppanin, maksaa sen nyt samalla, ja toimitamme tuotteet teille jonka jälkeen voitte sopia asennuksesta kumppanin kanssa.

    Sis. paineilma linjojen sekä sähköistyksen, sekä tolppien asennuksen, sekä laitteiden asennuksen autoon mukana tulevalla kiinteällä asennuslevyllä. Erilaisista asennustöistä voit sopia sitten asentajan kanssa erikseen.

Tilaustuote, toimitusaika noin viikko.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS RENKAILLE JUURI NYT!
Hinnat ovat kappalehintoja.
Toimitushinnat:
Lisävalot alk. 5e matkahuollolla. Vanteet kotiinkuljetuksella 19,90e/tilaus.


Esimerkkejä maksutavoista:
- Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut
- Collector lasku/osamaksu
- Maksa erissä Klarnalla alkaen 230.4 € / kuukausi.
- Maksa Klarna laskulla 14pv maksuajalla.
- Maksa Jousto osamaksulla alk. 433.9 € / kk
- Maksa Jousto Laskulla 14pv maksuajalla.

Kuvaus

Mikä on K-sport?

K-Sport on vuodesta 1995 saakka autojen alustojen sekä jarrujen kanssa työskennellyt yritys. Vanteet24.fi toimittaa omana maahantuontina kaikki tuotteet Suomeen.
K-Sportin yli 30 000 neliön varastotilat takaavat sen että tavaraa on heti hyllyssä. Olemme tehneet hyvät sopimukset laitteiden toimituksille, ja ne toimitetaan suomeen 4-6 arkipäivän aikana suoraan tehtaalta.

Miksi juuri K-sport? Ilma-alustoja tarjotaan monessa hintaluokassa. Valitettavasti aivan kaikki eivät toimi suomen olosuhteissa niin pitkään kuin pitäisi. K-Sport on panostanut osiin sekä oheislaitteisiin.
Vain muutamia seikkoja mainittuna, esim. Macau Grand Prix, Asia pacific rally, time attack sekä European drift championship on voitettu useasti juuri K-sportin toimittamilla jarruilla sekä alustan osilla.

Asennus

KAIKKI ILMA-ALUSTAT ovat ns. bolt-on, eli täysin valmiita juuri kyseiseen autoon. Autoon ei tarvitse tehdä asennuksia varten muutoksia(paitsi ilmaletkujen läpiviennit).
Mitään auton alkuperäisiä osia ei käytetä vaan sarjat tulevat täydellisinä sarjoina.

Katsastus

Me toimitamme maahantuojana virallisen todistuksen sarjan kelvollisuudesta kyseiseen autoon. Lisäksi tarvitset pyöränsuuntaus todistuksen huoltoliikkeeltä. Varsinaista TUV-todistusta ei enään nykysäädännöllä tarvita vaikkakin K-sport on täysin TUV hyväksytty valmistaja.
(muista että katsastukseen mentäessa ajoneuvon matalin kohta ei saa olla alle 80mm maahan mitattuna)

K-Sport ilma-alusta – DIAMOND

DIAMOND –sarjassa kaukosäädön asennussarjaan kuuluu korkeusanturi. Tämä järjestelmä pystyy säätämään ajokorkeutta hienovaraisemmin sisäänrakennetulla tietokoneella, joka toimii täysin eri tavalla kuin normaali ilma-jousitus, joka säätyy pelkän ilmanpaineen perusteella. Tämä järjestelmä mittaa ja tallentaa halutun ajokorkeuden tarkasti ja asennustavastasi riippuen voit säätää ajoneuvon korkeutta ajaessa niin, että se ei aiheuta mm. renkaiden epätasaista kulumista tai korin vaurioitumista epätasaisen painojakauman, lämpötilan tai muiden ennustamattomien osatekijöiden vuoksi. Diamond –sarja tarjoaa luotettavan digitaalisen tavan muuttaa ajokorkeutta. Helpon asennuksen takaa ”bolt-on” asennus myös korkeussensorille. Korkeussensori kiinnitetään alatukivarteen ja johtosarja liitetään sensoriin asennuksen viimeistelemiseksi.
Yksikössä on kaksi säädintä, toinen typen paineensäätöä varten ja toinen jäykkyyden säätämistä varten
Ilmanpainetta ja jäykkyyttä voidaan säätää erikseen, samoin kuin aiemmin mainittuja kahta säädintä. Mahdollisia asetuksia on 864 erilaista
Setin paras ominaisuus on mahdollisuus lisätä öljyn ja typen määrää, mikä lisää iskunvaimentimien vakautta ja estää öljyn ylikuumentumisen sen väsyessä pitkäaikaisessa käytössä.
Kaikki versiot sarjasta, joita ei löydy suoraan mallilistoiltamme voidaan kustomoida vastaamaan jakelijamme vaatimuksia
Ilmapussi ja tolppa typpisäiliöllä on tehty erityisesti sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi, joten sekä etu että takatolpat on kustomoitu helpomman käsittelyn takaamiseksi
Voit valita haluamasi mallin saatavilla olevista yläpäistä, esimerkiksi pillowball yläpäät, alumiiniset yläpäät, kumiset yläpäät tai kumiset yläpäät pillowballilla.
KSportin sarja ei voi ainoastaan muuttaa ilmapussien painetta, vaan se takaa myös vapaan säädön minimi – ja maksimiasennoille. Vapaa säätö mahdollistaa juuri sinun korisarjaasi sopivan ajokorkeuden valitsemisen. Tämä on yksi alustan ominaisuuksista jota muilla valmistajilla ei ole.
Rengaspainemittari voidaan kytkeä ilmasäiliöön renkaiden täyttämiseksi, sillä ilmasäiliön ilmanpaine soveltuu myös rengaspainemittarille.
Myös muita paineilmatyökaluja voidaan kytkeä ilmasäiliöön, esimerkiksi auton ulkopintojen puhdistamista varten. Ilmasäiliön paine on soveltuva myös paineilmatyökaluille.
Voit säätää ajoneuvon korkeutta helposti sisältä käsin. Korkeutta voidaan säätää jatkuvasti haluttuun ajokorkeuteen esimerkiksi painon mukaan.
Sarjan mukana tuleva painemittari kertoo autosi ajokorkeuden. Ajokorkeutta voidaan säätää myös ajoneuvon ollessa liikkeessä.
Ajokorkeuden säätövara on 0 – 120/200mm asennustavasta riippuen.
Ajoneuvon nostamiseen ja laskemiseen kuluva aika on vain n. 2-5 sekuntia
Sarja sisältää 8 kappaletta magneettiventtiileitä ja kaksi kappaletta kaukosäätimiä joilla voit säätää ajoneuvon korkeutta ulkoa käsin.
Sarjan mukana tulee kaksi kaukosäädintä, toinen AFH:n muistilla varustettu kaukosäädin johon voi tallentaa 4 erilaista korkeussäätöä ja yksi tavallinen kaukosäädin
Sarja sisältää täyden setin iskunvaimentimia. Voit halutessasi korvata ilmapussit jousilla, jolloin saat täyden alustasarjan ilmapussien ollessa irti. Setin mukana tulevat korkean suorituskyvyn omaavat iskunvaimentimet ovat korkeus- ja jäykkyyssäädettävät.
Sarja on suunniteltu helpoksi ”bolt-on” –asennukseksi, eikä vaadi minkäänlaista työstämistä alkuperäisten iskunvaimentimien kanssa, toisin kuin muiden valmistajien sarjat.
Ajoneuvon sisusta pysyy koskemattomana, sillä erillisille mittareille ja kytkimille ei ole tarvetta.
Yhdellä napin painalluksella voit säätää ajoneuvon muistissa valmiiksi olevaan korkeuteen.
Laitteissa on lepotila.
Ei pariston vaihtoa, laitteet latautuvat USB:lla.
Asennuksen jälkeen asentajan tulee käydä asennus läpi tarkasti. Ilma-jouset muuttavat fyysistä muotoaan ilmanpaineen perusteella ja sen vuoksi kaikki alustan osat tulee tarkastaa huolellisesti. Ilma-jousien tulee päästä liikkumaan vapaasti ja niihin ei saa kohdistua minkäänlaista hankausta edes täytenä. Kaikenlainen hankaus ilmajousia vasten mitätöi takuun.
Kaikki listatut sarjat on suunniteltu kaksivetoisille autoille, ellei toisin ole mainittu.
<br><br>
TAKUU
<br>

Ilma-alustalla, kompressorilla ja ilmapusseilla vuoden rajattu takuu, se ei kata esim. pussien halkeamisia joka johtuu alustan osiin osumisesta tai renkaiden tekemistä osumista.
Kaukosäädinten ja elektronisen hallintayksikön valmistaja on tunnettu OEM tehdas ja kaukosäädintä sekä hallintayksikköä on testattu pitkään. Olemme varmoja tuotteiden laadusta, mutta tilanteissa, jossa näistä jompikumpi vikaantuu, tulisi asiakkaan lähettää osat takuuseen. Mikäli tutkimuksissa osoitetaan, että vika johtuu kovasta iskusta tai voimakkaasta vesialtistuksesta, korjaus ei kuulu takuun piiriin.
<br><br>SISÄLTÖ<br>
20L ilmasäiliö (ruostumatonta terästä) X1<br>
Nopea kompressori X1<br>
Asennussarja moottorin värinänvaimennuksella X4<br>
Vaimennettu kiinnityslevy X1<br>
Ilmaletku X1<br>
25m 4x6mm nailonletkua x1<br>
1m 7.5x10mm nailonletkua x1<br>
7m virtajohtoa x1<br>
60A sulake, sulakerasia x1<br>
AFH kaukosäädin x1, tavallinen kaukosäädin x1<br>
Painesensori x1<br>
Ilmajousitetut iskunvaimentimet 36 portaisella jäykkyyssäädöllä x4<br>
Korkeussensori asennussarja x4<br>
DIAMOND ECM Asennussarja x1<br>
Asennusohje x1<br>

Lisätiedot

Automalli k-sport

brand