K-Sport gold ilma-alusta – AUDI S3 8V SPORTBACK/ SEDAN halk.55 vm13->UP

5 054,00 

K-Sport on lähes vuodesta 1995 saakka tehnyt laadukkaita, myös kilpakäyttöön kelpaavia alustasarjoja niin perinteisillä jousilla kuin ilma-alustoina. Me tuomme omana maahantuontina K-sportin tuotteet suomeen.

S3 8V SPORTBACK/ SEDAN halk.55 AUDI 13->UP

  • Haluatko ostamasi Alustan asennettuna auton alle? Voit valita yhteistyökumppanin, maksaa sen nyt samalla, ja toimitamme tuotteet teille jonka jälkeen voitte sopia asennuksesta kumppanin kanssa.

    Sis. paineilma linjojen sekä sähköistyksen, sekä tolppien asennuksen, sekä laitteiden asennuksen autoon mukana tulevalla kiinteällä asennuslevyllä. Erilaisista asennustöistä voit sopia sitten asentajan kanssa erikseen.

Tilaustuote, toimitusaika noin viikko.
ILMAINEN KOTIINKULJETUS RENKAILLE JUURI NYT!
Hinnat ovat kappalehintoja.
Toimitushinnat:
Lisävalot alk. 5e matkahuollolla. Vanteet kotiinkuljetuksella 19,90e/tilaus.


Esimerkkejä maksutavoista:
- Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut
- Collector lasku/osamaksu
- Maksa erissä Klarnalla alkaen 195.7 € / kuukausi.
- Maksa Klarna laskulla 14pv maksuajalla.
- Maksa Jousto osamaksulla alk. 368.5 € / kk
- Maksa Jousto Laskulla 14pv maksuajalla.

Kuvaus

Mikä on K-sport?

K-Sport on vuodesta 1995 saakka autojen alustojen sekä jarrujen kanssa työskennellyt yritys. Vanteet24.fi toimittaa omana maahantuontina kaikki tuotteet Suomeen.
K-Sportin yli 30 000 neliön varastotilat takaavat sen että tavaraa on heti hyllyssä. Olemme tehneet hyvät sopimukset laitteiden toimituksille, ja ne toimitetaan suomeen 4-6 arkipäivän aikana suoraan tehtaalta.

Miksi juuri K-sport? Ilma-alustoja tarjotaan monessa hintaluokassa. Valitettavasti aivan kaikki eivät toimi suomen olosuhteissa niin pitkään kuin pitäisi. K-Sport on panostanut osiin sekä oheislaitteisiin.
Vain muutamia seikkoja mainittuna, esim. Macau Grand Prix, Asia pacific rally, time attack sekä European drift championship on voitettu useasti juuri K-sportin toimittamilla jarruilla sekä alustan osilla.

Asennus

KAIKKI ILMA-ALUSTAT ovat ns. bolt-on, eli täysin valmiita juuri kyseiseen autoon. Autoon ei tarvitse tehdä asennuksia varten muutoksia(paitsi ilmaletkujen läpiviennit).
Mitään auton alkuperäisiä osia ei käytetä vaan sarjat tulevat täydellisinä sarjoina.

Katsastus

Me toimitamme maahantuojana virallisen todistuksen sarjan kelvollisuudesta kyseiseen autoon. Lisäksi tarvitset pyöränsuuntaus todistuksen huoltoliikkeeltä. Varsinaista TUV-todistusta ei enään nykysäädännöllä tarvita vaikkakin K-sport on täysin TUV hyväksytty valmistaja.
(muista että katsastukseen mentäessa ajoneuvon matalin kohta ei saa olla alle 80mm maahan mitattuna)

K-Sport ilma-alusta – GOLD

GOLD –sarjassa kaukosäädön asennussarjaan kuuluu korkeusanturi. Tämä järjestelmä pystyy säätämään ajokorkeutta hienovaraisemmin sisäänrakennetulla tietokoneella, joka toimii täysin eri tavalla kuin normaali ilma-jousitus, joka säätyy pelkän ilmanpaineen perusteella. Tämä järjestelmä mittaa ja tallentaa halutun ajokorkeuden tarkasti ja asennustavastasi riippuen voit säätää ajoneuvon korkeutta ajaessa niin, että se ei aiheuta mm. renkaiden epätasaista kulumista tai korin vaurioitumista epätasaisen painojakauman, lämpötilan tai muiden ennustamattomien osatekijöiden vuoksi. GOLD –sarja tarjoaa luotettavan digitaalisen tavan muuttaa ajokorkeutta. Helpon asennuksen takaa ”bolt-on” asennus myös korkeussensorille. Korkeussensori kiinnitetään alatukivarteen ja johtosarja liitetään sensoriin asennuksen viimeistelemiseksi.
Täydellinen ilma-alustasarja, joka on varustettu laadukkaimmalla mahdollisella 36 portaisella jäykkyyssäädöllä. Yksi ilma-alustan päävaatimuksista on lisätä ajoneuvon vakautta, ja KSportin jäykkyyssäädettävät ilma-alustat vastaavat tähän vaatimukseen erinomaisesti, toisin kuin ilman säätömahdollisuutta tulevat alustat, jotka aiheuttavat ajoneuvon pomppimista ja epävakautta mutkissa. Ylemmän kiinnikkeen muokkaus, ajoneuvon korin leikkaaminen tai alkuperäisten iskunvaimentimien hitsaaminen ei ole tarpeen KSportin ilma-alustasarjan kanssa.
KSportin sarja ei voi ainoastaan muuttaa ilmapussien painetta, vaan se takaa myös vapaan säädön minimi – ja maksimiasennoille. Vapaa säätö mahdollistaa juuri sinun korisarjaasi sopivan ajokorkeuden valitsemisen. Tämä on yksi alustan ominaisuuksista jota muilla valmistajilla ei ole.
Ilmainen päivitys APP Bluetooth vastaanottimeen, joka mahdollistaa ajokorkeuden säätämisen myös iOS laitteella.
Sarja sisältää täyden setin iskunvaimentimia. Voit halutessasi korvata ilmapussit jousilla, jolloin saat täyden alustasarjan ilmapussien ollessa irti. Setin mukana tulevat korkean suorituskyvyn omaavat iskunvaimentimet ovat korkeus- ja jäykkyyssäädettävät.
Sarja on suunniteltu helpoksi ”bolt-on” –asennukseksi, eikä vaadi minkäänlaista työstämistä alkuperäisten iskunvaimentimien kanssa, toisin kuin muiden valmistajien sarjat.
Ilma-alustassa on 36 portainen jäykkyyssäätö, ajokorkeuden säätö, mukaan lukien ylemmät kiinnikkeet edessä ja takana. Standardiasennus McPhearsonin tolpille on kumiset yläpäät, mutta voit myös valita lisäoptiona Pillowball –yläpäät ja lisätä näin ollen Cambersäädön.
Voit valita haluamasi mallin saatavilla olevista yläpäistä, esimerkiksi pillowball yläpäät, alumiiniset yläpäät, kumiset yläpäät tai kumiset yläpäät pillowballilla.
Rengaspainemittari voidaan kytkeä ilmasäiliöön renkaiden täyttämiseksi, sillä ilmasäiliön ilmanpaine soveltuu myös rengaspainemittarille.
Myös muita paineilmatyökaluja voidaan kytkeä ilmasäiliöön, esimerkiksi auton ulkopintojen puhdistamista varten. Ilmasäiliön paine on soveltuva myös paineilmatyökaluille.
Voit säätää ajoneuvon korkeutta helposti sisältä käsin. Korkeutta voidaan säätää jatkuvasti haluttuun ajokorkeuteen esimerkiksi painon mukaan.
Sarjan mukana tuleva painemittari kertoo autosi ajokorkeuden. Ajokorkeutta voidaan säätää myös ajoneuvon ollessa liikkeessä.
Ajokorkeuden säätövara on 0 – 120/200mm asennustavasta riippuen.
Ajoneuvon nostamiseen ja laskemiseen kuluva aika on vain n. 2-5 sekuntia
Sarja sisältää 8 kappaletta magneettiventtiileitä ja kaksi kappaletta kaukosäätimiä joilla voit säätää ajoneuvon korkeutta ulkoa käsin.
AFH langaton muistillinen kaukosäädin näyttää ilmasäiliön ja jokaisen ilmapussin ilmanpaineet ja muokkaa niitä automaattisesti ajaessa.
Ei monimutkaisia kaapelointeja, asennuksen voi suorittaa kahdessa tunnissa
Sarjan mukana tulee kaksi kaukosäädintä, toinen AFH:n muistilla varustettu kaukosäädin johon voi tallentaa 4 erilaista korkeussäätöä ja yksi tavallinen kaukosäädin
Korkean suorituskyvyn omaavissa iskunvaimentimissa on 36 portainen jäykkyyssäätö, joka takaa auton paremman hallittavuuden
Ajoneuvon sisusta pysyy koskemattomana, sillä erillisille mittareille ja kytkimille ei ole tarvetta.
Kaukosäätimestä löytyy varoitussignaali ilmasäiliön alhaiselle paineelle.
Yhdellä napin painalluksella voit säätää ajoneuvon muistissa valmiiksi olevaan korkeuteen.
Laitteissa on lepotila.
Ei pariston vaihtoa, laitteet latautuvat USB:lla.
Asennuksen jälkeen asentajan tulee käydä asennus läpi tarkasti. Ilma-jouset muuttavat fyysistä muotoaan ilmanpaineen perusteella ja sen vuoksi kaikki alustan osat tulee tarkastaa huolellisesti. Ilma-jousien tulee päästä liikkumaan vapaasti ja niihin ei saa kohdistua minkäänlaista hankausta edes täytenä. Kaikenlainen hankaus ilmajousia vasten mitätöi takuun.
Kaikki listatut sarjat on suunniteltu kaksivetoisille autoille, ellei toisin ole mainittu.
<br><br>

TAKUU<br>
Ilma-alustalla, kompressorilla ja ilmapusseilla vuoden rajattu takuu, se ei kata pussien halkeamisia joka johtuu esim. alustan osiin osumisesta tai renkaiden aiheuttamista repeytymisistä.
Kaukosäädinten ja elektronisen hallintayksikön valmistaja on tunnettu OEM tehdas ja kaukosäädintä sekä hallintayksikköä on testattu pitkään. Olemme varmoja tuotteiden laadusta, mutta tilanteissa, jossa näistä jompikumpi vikaantuu, tulisi asiakkaan lähettää osat takuuseen. Mikäli tutkimuksissa osoitetaan, että vika johtuu kovasta iskusta tai voimakkaasta vesialtistuksesta, korjaus ei kuulu takuun piiriin.
<br><br>SISÄLTÖ<br>

– 20L ilmasäiliö (ruostumatonta terästä) X1<br>
– Nopea kompressori X1<br>
– Asennussarja moottorin värinänvaimennuksella X4<br>
– Vaimennettu kiinnityslevy X1<br>
– Ilmaletku X1<br>
– 25m 4x6mm nailonletkua x1<br>
– 1m 7.5x10mm nailonletkua x1<br>
– 7m virtajohtoa x1<br>
– 60A sulake, sulakerasia x1<br>
– AFH kaukosäädin x1, tavallinen kaukosäädin x1<br>
– Painesensori x1<br>
– Ilmajousitetut iskunvaimentimet 36 portaisella jäykkyyssäädöllä x4<br>
– Korkeussensori asennussarja x4<br>
– GOLD ECM Asennussarja x1<br>
– Asennusohje x1<br>

Lisätiedot

Automalli k-sport

brand