Vannelaskuri ja rengaslaskuri.

Laske ja testaa alla olevalla vanne- ja rengaslaskurilla autoosi juuri sopivat pyörät. Erittäin monipuolisella mutta helppokäyttöisellä laskurilla voit verrata kahta eri vanne/rengasyhdistelmää. Laskuri laskee puolestasi esimerkiksi ympärysmitan ja nopeusmittarin muutoksen, etäisyyden lokasuojasta ja pyöränkaaresta sekä oletetun camber-kulman muutoksen. Laskurilla voit testata myös kustomoidun ET:n / offsetin vaikutuksen renkaan sijoituksessa pyöränkaareen ja lokasuojaan. Vanteet24.fi:n vannevalikoimassa erityisesti Japan Racing -vanteet on saatavilla kustomoitavalla ET:llä ja pulttijaolla – katso laaja ja ajantasainen valikoima. Huomioithan, että kustomoiduilla vanteilla on varastotuotteita pidempi toimitusaika, koska ne valmistetaan mittojesi mukaisesti. Testaile vapaasti alla olevien arvojen kanssa eri vanteita, kokeile erilaisia rengastuksia ja muita asetuksia sekä vertaa tuloksia

Wheel-Size.com

Japan Racing vanteet – erittäin suositus hyvän hinta-laatusuhteen omaavat vanteet erityisesti japanilaisiin autoihin. Japan Racing -vanteiden monipuolinen mallisto on myös kustomoitavissa ET:n ja pulttijaon suhteen – katso valikoima!

Concaver vanteet ovat huippulaadukkaat uusimman teknologian vanteet – tarkoitettu asiakkaille jotka haluavat vain parasta. Concaver -vanteet valmistetaan hybrid forging -menetelmällä jonka toinen termi on flow forming: vanteet ovat kevyemmät kuin normaalit valuvanteet, mutta samalla kestävämmät kuin perinteiset takovanteet.