Vanteet24.fi – Infosivut

Vanteet24.fi – Verkkokauppa yrityksenä

Vuodesta 2012 lähtien olemme tarjonneet renkaita ja vanteita eri palveluiden kautta. Vuonna 2015 aloitimme toiminnan Osakeyhtiönä.

Olemme laajentaneet toimintaamme myös LED-lisävaloihin, paneeleihin sekä työvaloihin. Meiltä löytyy myös omana maahantuontina Shineray sekä Bashan mönkijöiden varaosat. Myös Ricatech jukeboxit löytyvät verkkokaupastamme.

Vanteet24.fi/UnRe Oy haluaa tarjota yrityksenä mahdollisimman nopean ja tehokkaan palvelun niille, jotka tarvitsevat renkaita tai vanteita.

Toimintamme perustuu verkkokauppaan, ei kivijalkamyymälään. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan tukkureiden kanssa joka mahdollistaa nopean konseptin.

Esimerkkinä, jos tilaat aamupäivän aikana rengassarjan, vanteet sekä asennuspalvelun niille, laitamme renkaat vanteille tasapainotuksineen valmiiksi ja toimitamme ne postin kuljetettavaksi jo samana päivänä mikäli tuotteita on varastossa(sesonkiaikana toimitus saattaa viedä päivän ylimääräistä).

Tuotteet ovat käyttövalmiina optimaalisessa tilanteessa jo seuraavana aamuna kotiovellasi.

Verkkokauppamme kaikki maksutoiminnat on ulkoistettu luotettaville toimijoille kuten Klarnalle sekä Checkout Finlandille. Kaikki maksuliikenne tapahtuu palveluntarjoajien salattujen yhteyksien takana joten ostaminen on turvallista ja nopeaa.

Asiakastietosi säilytetään myös turvallisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Poikkeuksena on tavarantoimittajat kuten tukkuri sekä Posti jotka toimittavat tuotteet teille. Asiakastietoja he eivät käytä suoramarkkinointiin missään tilanteessa.

Löydät lisää tietojen tallentamisesta kohdasta Rekisteritiedot.

Unre Oy / vanteet24.fi

(Y-tunnus: 2713926-4)

Vanteet24.fi – Vanteet, kesärenkaat, talvirenkaat, kitkarenkaat, alustat

asiakaspalvelu@vanteet24.fi

0414483457

Pettumäentie 131(ei käyntiosoite)

Jalasjärvi 61600

Maksutavat

Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki tämän hetken parhaimmat maksutavat ja olemme pystyneet tähän asti myös tuomaan ne asiakkaillemme.

Tällä hetkellä verkkokaupassamme on seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankkimaksu koitimaisilla verkkopankkitunnuksilla
 • Tilisiirto ennakkoon(tee tilaus sähköpostilla)
 • PayPal tili/maksutapahtuma
 • Klarna Tili / Lasku / Osamaksu / Luottokortit
 • Euroloan Lasku / Osamaksu
 • Jousto Lasku / Osamaksu
 • Everyday Lasku / Osamaksu
 • Collector Lasku / Osamaksu
 • Collector Yrityslasku (tupas tunnistautuminen)
 • Svea Web pay Lasku / Osamaksu

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Vanteet24.fi käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Vanteet24.fi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Klarna lasku tai osamaksu

Maksutapa sinulle, joka haluat maksaa erissä nopeasti.

 • Saat tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat
 • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
 • Voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois yhdellä kertaa

Kunkin kuukausierä-vaihtoehdon osalta veloittamamme lainakorko ja mahdolliset aloitusja käsittelymaksut ilmenevät kassalla.

Voit valita 3, 6, 12, 24 ja 36 kuukausierän välillä.

MASH

Mash lasku ja osamaksu.

Se on kuluttajalle edullinen, turvallinen, kotimainen maksutapa. Mashin lasku ja osamaksu tarjoavat asiakkaille joustavasti maksuaikaa. Laskun voi helposti muuttaa myöhemmin osamaksuksi.

 • Mash-lasku: 14 päivää korotonta maksuaikaa, asiakas maksaa ainoastaan laskutuslisän
 • Mash-osamaksu: 3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk tai 60 kk maksuaikaa (60 kk tulee mahdolliseksi, kun ostoksen arvo on 2000 € tai yli)
 • Mahdollistaa 10–10 000 € ostokset
 • Yli 20-vuotiaille Suomessa asuville asiakkaille

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

 1. Kertasuorituksena

– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä,
todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.

– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

 1. Kuukausierissä

– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.

– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.

– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: everyday.fi/verkkomaksu

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-5000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1–24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos Jousto Osamaksulla on maksimissaan 5000 €.

Lue lisää Joustosta: jousto.com.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin eriin solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, joten asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 36 kk. Nimellinen vuosikorko on 26,4 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan, sekä lähettämällä Collector Bankille allekirjoitetun tililuottosopimuksen laskun eräpäivään mennessä. Luottosopimuksen voi lähettää joko kirjepostina (Box 11 914, 404 39 Göteborg, Ruotsi) tai skannattuna sähköpostitse (contactcenter@collectorbank.fi). Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla Collector Bankin Omat Sivut -portaalissa (oma.collector.fi).

Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 2,2 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Lisätietoja: collector.fi

SveaWebPay Lasku ja Osamaksu

SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Kun asiakas valitsee vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” luottotiedot tarkistetaan henkilötunnusta vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Asiakkaalla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löytyy tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voi tehdä ostoksia tiliin Svean sopimusasiakkailta. Asiakas voi tehdä lisäostoksia aina, kun hänellä on luottorajaa jäljellä ja hän on maksanut ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti.

Tililuoton voi maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli asiakas haluaa hyödyntää tiliään sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luoton maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee asiakkaan nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli maksuaikaa halutaan pidentää, voidaan pienentää kuukausittaista lyhennyserää.

SveaWebpay tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun asiakas hyväksyy luotonmyöntökriteerit ja täyttää henkilötunnuksensa kassalla. Hän saa kotiinsa osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla asiakas saa myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka hän allekirjoituksellaan hyväksyy.

Luottoajan asiakas voi valita itselleen parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että asiakas maksaa vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voidaan maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Mikäli maksut jäävät maksamatta, eikä Svea ole saanut yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saa asiakaspalvelustamme. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saa kuluttajaviraston sivuilta kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydätte sveawebpay.fi. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Luottoon liittyen voi aina ottaa yhteyttä Svean asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi www.sveawebpay.fi

PayPal -maksut

Hyväksymme myös PayPal maksut. Mikäli sinulla on oma paypal tili, voit maksaa tämän välityksellä jo suoraan ostoskorista syöttämällä moneen kertaan mm. osoitetietojasi.

PayPalin kautta voi maksaa joko omalla paypal tilillä, tai luottokorteilla, tai normaalilla debit kortilla jos internetmaksaminen on sallittua sillä.

Toimitusajat ja tavat

Kotinkuljetus 19,90€ / tilaus.

Lähimpään matkahuoltoon: 7€ / tilaus

Varastotuotteet pääosin seuraavaksi päiväksi, tilaustuotteet sopimuksen mukaan. Japan Racing vanteet toimitetaan suoraan tehtaalta puolasta. Tuotteiden kohdalla näet montako kappaletta tuotetta on saatavilla ja toimitusaika on noin 2-viikkoa. Custom vanteet noin 2vk+muutama päivä.

Jossain tilanteissa tuotteesi on mahdollista tilata myös Jalasjärvelle noudettavaksi.

Tämä ei kuitenkaan vähennä toimitusmaksuja joten paras tapa on käyttää verkkokauppamme toimitusta omalle kotiovellesi koska tuotteemme varastoidaan tukkureillamme.

 

Olemme heti yhteydessä mikäli tilauksen toimituksen normaalissa aikataulussa on ongelmia.

Palautukset

Joskus tuotteet eivät välttämättä olekaan sitä mitä itse haluaisit joten tarjoamme täyden palautusoikeuden tuotteille 14pv ajan.

Huomioithan kuluttajansuojalain mukaiset toimintaperjaatteet etämyynnissä. Tuotteella ei ole enään palautusoikeutta kun se on otettu käyttöön.

Kun ostat vanteita/renkaita, palautusoikeus peruuntuu kun vanne asennetaan autoon tai rengas asennetaan vanteelle.

Asiakas joutuu maksamaan palautuksesta koituvat toimituskulut itse. Tilauksen peruutuksesta perimme tilauskohtaiset käsittelykulut tapauskohtaisesti(tähän vaikuttaa mm. maksutapa ja toimitustapa).
Toimituksen postikulut asiakkaalle on vannemerkistä riippuen 25-40€/tilaus. Käsittelykulu on 15% tilauksen summasta.

HUOM!

Jos tilaat meiltä vanteet+renkaat+asennuspaketin, sinun tulee ilmoittaa tarkka automallisi meille jotta voimme tarkistaa yhteensopivuuden.

Jos järjestelmämme osoittaa ettei vanne+rengas ole sopiva autoosi, ja haluat siitä huolimatta tilata asennuspalveluna, emme voi taata palautusoikeutta tuotteilla jos ne eivät sovi autoosi.

Erikoistapaukset

Japan Racing vanteissa on mahdollista teettää vanteet omalla pulttijaolla sekä ET-mitalla. Jos päädyt tilaamaan mallin johon pulttijako ja et tehdään tilaustyönä, vanteilla ei ole missään tapauksessa palautusoikeutta.

Takuutiedot

Tuotteillamme on normaalit takuut.

Renkaat

Takuuta emme voi myöntää renkaille sen jälkeen, kun se on asennettu auton alle käyttöön. On mahdotonta selvittää jälkikäteen onko rengas saanut osumaa, tai kovia iskuja ennen rikkoutumista. Otathan aina kuitenkin yhteyttä asiakaspalveluun tallaisessa tilanteessa.

Mikäli rengas osoittautuu vialliseksi jo tasapainotusvaiheessa, on kyseessä takuunalainen tuote.

Vanteet

Vanteilla on myös takuu. Meillä esiasennetut vanteet saavat aina todistuksen hyväksytystä mittaustuloksesta ja tasapainotuksesta joten et saa viallisia vanteita.

Mikäli kuitenkin tilaat vanteet erikseen, ja huomaat niissä vikaa, ota yhteyttä niin selvitämme asian. Kuten renkaissa, vanteille ei anneta takuuta käytön jälkeen vaan viat tulee todeta jo tasapainotusvaiheessa.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

UnRe Oy / vanteet24.fi verkkokauppa (Y-tunnus: 2713926-4)
Pettumäentie 131a

61290 Jalasjärvi

REKISTERIÄ HOITAVA HENKILÖ

Sanna Kokkonen
Puhelin +358 414483457
Sähköposti asiakaspalvelu@vanteet24.fi

REKISTERIN NIMI

UnRe Oy asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt vanteet24.fi asiakkaaksi, sekä ostanut vanteet24.fi kaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on vanteet24.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää vanteet24.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.  Tietoja käsitellään ainoastaan vanteet24.fi asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Asiakkaan mitään tietoja ei julkaista missään palveluissa, sosiaalisissa medioissa tai mainoksissa missään tilanteessa(poikkeuksena järjestetyt arvonnat tai kilpailut joihin asiakas on erikseen osallistunut itse).

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Henkilön etu- ja sukunimi
 • Sähköpostiosoite
 • Postiosoite
 • Puhelinnumero
 • Tiedot käsitellyistä tilauksista
 • Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan vanteet24.fi  käytössä, paitsi vanteet24.fi käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.Tietoja ei kuitenkaan luovuteta vanteet24.fi ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää vanteet24.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee vanteet24.fi salasanasuojatulla palvelimella.

Verkkokauppamme on osin automatisoitu joten tuotehinnat päivittyvät suoraan tukkureilta ja maahantuojilta varastosaldoineen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus jos hinta on oleellisesti väärin(eli huomattavasti normaalia myyntihintaa alempi).

Otamme kuitenkin yhteyttä aina epäselvissä tilanteissa.

Kaikki Verkkokaupan osat ovat suojatun SSL yhteyden takana. Kaikki maksupalvelut toteutuu palveluntarjoajan eli rahoituslaitoksen tai oman verkkopankkisi sivustolla niin ettei Vanteet24.fi / Unre OY:n palvelimille jää mitään tietoja henkilökohtaisista tiedoista, ei edes henkilötunnusta.

Vanteet24.fi ei ota vastuuta maksupalveluntarjoajien ongelmista tai katkoksista.

Yhteydenottolomake: