You are currently viewing Japan Racing vanteet kasvattaa suosiotaan

Japan Racing vanteet kasvattaa suosiotaan

Japan Racing vanteiden suosio kasvaa suomessa kokoajan. Kuluttajat ovat huomanneet Japan Racing vanteiden hyvän hinta/laatu suhteen sekä monipuolisen tarjonnan.

Japan Racing custom vanteet

Monipuolisuus perustuu pitkälti Custom, eli mittatilaustyönä tehtäviin tuotteisiin. Samaa vannetta tehdään tehtaalta ilman pulttijakoa tai ET mittaa, ja joissakin tapauksissa myös ilman keskireijän hiontaa.

Tämä mahdollistaa saman aihion käyttämisen jopa kahdellakymmenellä eri pulttijaolla, yli neljälläkymmenellä ET:llä, sekä kymmenillä keskireikä mitoituksilla.

Tämä tarkoittaa sitä, että samasta aihiosta voidaan tehdä karkeesti laskettuna tuhansia eri variaatiota. Tämä on kustannustehokas ja lähtökohtasesti erityisesti tarkkaa fitmenttiä hakeville erinomainen vaihtoehto.

Etuja, mutta myös haittoja

Haittapuoliakin toki on kuluttajan näkökulmasta. Riski on aina tilaajalla. Jos mitoitus meneekin väärin, tuotteita ei voida palauttaa. Lisäksi toimitusaika on keskimäärin 2-viikkoa. Sesonki aikoina jopa 3-viikkoa.

Joka tapauksessa, brändi on kova. Ja tuotteet hyviä. Myös vanteet24.fi yllättyi vuonna 2019 helmikuussa kun valmistajalla oli ”pre season sale” kampanja jossa vanteita myytiin jopa 40% alennuksella jo edullisista hinnoista. Tällöin olimme koko euroopan suurin yksittäinen myyjä. Suomi on pieni maa, mutta vanteita ostetaan paljon.

Suurin myyjä euroopassa?

Yksi etu muihin verrattuna. Suomessa ei ole kirjoitushetkellä muita jotka myyvät verkkokaupassa JR-vanteita valmiiksi uusilla renkailla höystettynä. Tällä hetkellä kaupassa on kaikki 3000 -JR vannetta, sekä yli 10 000 rengasvaihtoehtoa jotka voidaan tilata suoraan verkkokaupasta vanteille laitettuna, tasapainotettuna, ja toimitettuna kotiovelle.

Löydät japan racing vanteet tästä:
https://vanteet24.fi/alumiini-vanteet-autoon/?swoof=1&pa_pulttijako=5×112&pa_tuumakoko=18

Tie vie eurooppaan

2019 vanteet24 laajensi toimintaansa myös Eurooppaan. Uusi verkkokauppa https://jrcarwheels.com kattaa lähes kaikki eurooopan osat, lukuunottamatta norjaa ja irlantia johon ei löydy sopivia kuljetussopimuksia. Lisäksi JR-wheels on myöntänyt yksinoikeudet seuraaviin maihin:
Cyprus, Hungary, Netherlands, Barcelona, Madrid (espanja), Malta, Ireland.

Näihin emme siis voi toimittaa tällä hetkellä vanteita.

Uusi verkkokauppa kuten vanteet24.fi toimii automatisoidusti JR-wheelsin tehtaan järjestestelmän kanssa. Tuotetiedot, tuotteet, hinnat, varastosaldot, customointi tiedot päivittyy vain joidenkin tuntien viiveellä molempiin verkkokauppoihin. Lisäksi, euroopan verkkokaupassa kokeillaan ensikertaa täysin automatisoitua tilauksen kirjausta. Tilauksen jälkeen tilaus välittyy samaan aikaan tehtaan järjestelmään, sekä useaan meidän omaan taustajärjestelmään mm. kirjanpitoa varten. Tämä mahdollistaa edullisemmat hinnat, sekä kustannustehokkaan tilaushallinnan.

Japan Racing jälleenmyyjiä

Uusi järjestelmä on tarjonnut mahdollisuuden tarjota myös jälleenmyyntiä niin suomessa kuin ulkomailla. Toimitamme vanteita jo mm. Italiaan yhdelle autovalmistajalle.

JR-Wheels ja tulevaisuus

Pyrimme parantamaan edelleen verkkokaupan toimintoja. Olemme nyt jo luoneet toimivan konseptin jota on helppo käyttää alusta loppuun saakka. Seuraavaksi pyrimme panostamaan siihen että asiakkaat voisivat helposti valita vanteet sekä renkaat omalle autollensa. Tämä teettää haasteita koska nykypäivänäkään ei vielä ole täydellistä järjestelmää kertomaan tarpeeksi kattavasti mikä vanne sopii mihinkin autoon. Sen automatisoiminen on todellinen haaste.