Vanteet24.fi yrityksenä

Toimintamme alkoi jo vuonna 2012 pienenä yrityksenä. Siitä lähtien olemme kasvaneet joka vuosi melko nopeasti.

Verkkokauppa pyritään pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Emme upota sinne mainoksia, tai sellaisia elementtejä jotka häiritsevät ostoksien tekemistä.

Joustavat maksutavat on tärkeää myös meille. Siksi meillä on erittäin kattava maksuvalikoima josta löytyy varmasti jokaiselle sopiva maksutapa. Meillä voit maksaa myös PayPal:in kautta.

Kauppamme tekninen osaaminen on kovalla tasolla. Lähes kaikkien tuotteiden varastosaldot, hinnat, nimet, tuoteselostukset päivittyvät joka yö. Myymme siis erittäin harvoin ”ei oota”, koska tuotteiden tiedot on ajantasalla. Tämä mahdollistaa jopa yli 20 000 tuotteen verkkokaupan pitämisen ajantasalla automaattisesti.

Viimevuosina olemme saaneet monia palkintoja:
– 2017 tyrelia: Vuoden kasvaja

– 2018 tyrelia: Vuoden kasvaja

– 2019 Japan Racing: Helmikuun kampanjan EUROOPAN SUURIN yksittäinen jälleenmyyjä

Tilauksen tekeminen meiltä

Tilauksen tekeminen meillä on turvallista. Kaikki sivustomme osat on suojattu hyväksytyllä SSL-sertifikaatilla. Myös verkkokaupallemme on suomessa myönnetty ”Luotettava verkkokauppa -sertifikaatti” joka vaatii monivaiheisen turvallisuustarkastuksen.

Maksaminen

Maksaminen on turvallista, emme säilytä/saa mitään maksutapahtumaan liittyviä henkilökohtaisia tietoja kun pankkitietoja, henkilötietoja, tai luottopäätöksiä. Ne säilyy aina vain maksupalveluntarjoajan tiedossa. Kaikki maksutapahtumat tapahtuu suoraan pankkien omissa järjestelmissä turvallisesti.

Toimitukset

Tuotteesta riippuen toimitamme tuotteet matkahuollolla, postin kotiinkuljetuksella, DPD:llä, tai GLS:llä. Saat tilauksesta aina seurantatiedot sähköpostiin kun tuote on lähetetty.

Palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on 14pv-palautusoikeus, paitsi Custom työnä tehdyillä japan racing vanteilla. Mikäli tilaat tilaustyönä omilla mitoilla vanteita, niillä ei ole missään tapauksessa palautusoikeutta.

Otathan aina ensin yhteyttä asikaspalveluun ennen palautuksen tekemistä. Emme ota vastaan ilman ilmoitusta tehtävää palautusta joissa lähetyksen maksajaksi on laitettu vastaanottaja.