Laadukkaat mutta edulliset Japan Racing vanteet ovat erittäin suosittuja myös muissa kuin japanilaisissa autoissa. JR-vanteiden monipuolinen mitoitus ja mallisto mahdollistaa sopivan vanteen löytymisen melkein mihin tahansa autoon. Ja jos sopivaa mallia ei löydy suoraan, useat eri kokoisista malleista ovat customoitavissa pulttijaon ja ET:n suhteen.

JR vanteet tunnetaan hinta/laatusuhteeltaan yhdeksi parhaista merkeistä. Sitä käytetään paljon esim. kilpailuissa suomessa sekä maailmalla joka kertoo kestävyydestä. Ehdoton valtti valmistajalla on vanteiden kustomointi.

Lähes jokaista Japan Racing vannemallia voidaan tehdä yli kymmenellä eri pulttijaolla, yli 20:llä eri ET -mitalla sekä lukuisilla väreillä. Tämä mahdollistaa todella laajan tarjonnan myös sellaisiin autoihin joihin ei yleisesti ole paljon valikoimaa tarjolla.

Vanteet24 on Japan Racing vanteiden maahantuoja ja Suomesta löytyy useita jälleenmyyjiä.

JR vanteet pulttijako

Kunkin tuotteen pulttijako vaihtoehdot on kerrottu aina tuotekohtaisella tuotesivulla. Riippuu vanteiden muodosta, mitkä kaikki pulttijaot ovat vanteille mahdollisia. Yleisimmät pulttijaot kuten 4×100 tai 5×112 on mahdollista tehdä suurimpaan osaan custom-vanteita.

  • JR Wheels JR3 16×7 ET40 4×100/114 White Esikatsele
  • JR Wheels JR3 17×7 ET40 5×108/112 Bronze Esikatsele
  • JR Wheels JR3 17×8 ET35 BLANK Gun Metal Esikatsele
  • JR Wheels JR3 18×8 ET40 5×112/114 Gold Esikatsele