Alumiinivanteet autoon netistä

Vanteet autoon kuin autoon helpolla hakutoiminnolla. Aina ajan tasalla olevasta verkkokaupasta löydät aina yli 4000 eri vannetta myynnissä suosituilta ja tunnetuilta merkeiltä. Esimerkiksi erittäin suositut Japan Racing -vanteet suoraan netistä, ja edulliset Barzetta vanteet. Valikoimissa myös Keskin-Tuning, MAM, ym laadukkaat vanteet.

Näppärän vannehaku -toiminnon avulla löydät helposti autoosi sopivat vanteet valitsemalla pulttijaon, vanteen tuumakoon sekä halutessasi muita tarkentavia tekijöitä.

Myymme omana maahantuontina myös Concaver ja Japan Racing vanteita. Koko Concaver ja Japan Racing valikoiman näet JAPAN RACING valikon kautta.

Mitkä vanteet sopivat autooni?


Vanteet autoon – vannehaku

Pulttijako

Tuumakoko

Leveys

Tuotemerkki

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Vanteet netistä turvallisesti ja nopeasti

Verkkokaupan aina ajantasaiset varastosaldot ja hinnat pitävät huolen siitä, että saat netistä tilatun vannesarjan nopeasti ja luotettavasti. Tästä kertoo myös Vanteet24.fi -verkkokaupan saamat palkinnot esim. Japan Racing -kampanjamyynnin toimivuudesta. Verkkokaupassa maksaminen on erittäin turvallista ja toimitusvaihtoehdot ovat monipuoliset. Katso laajasta vannevalikoimasta itsellesi parhaiten sopivat vanteet ja tee tilaus – vanteet ovat pian jo autosi alla!

Alumiinivanteet netistä

Alumiinivanteet eli toisinsanottuna kevytmetallivanteet tuovat autoosi uutta ilmettä. Alumiinivanteet ovat usein keyvemmät kuin perinteistet teräs- tai peltivanteet ja käytännössä kevyemmät vanteet saattavat lisätä ajomukavuutta paremman joustavuuden ansiosta. Alumiinivanteet ovat usein näyttävämpiä ja kustomointimahdollisuudet ovat laajemmat.