You are currently viewing Lappi Jää-Ahma nastarenkaat

Lappi Jää-Ahma nastarenkaat

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Renkaat
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos on kehitetty Pohjolan vaihteleviin talviolosuhteisiin

Lappi Arctic Ice™ toimii parhaiten lumella ja jäällä, kylmimmissä ja vaativimmissa olosuhteissa. Kylmällä ja märällä asfaltilla Lappi Arctic Ice™ tarjoaa myös erinomaista turvallisuutta.

Lappi Arctic Ice™ -seoksessa on käytetty haitallisten öljyjen sijaan aitoa rypsiöljyä, jolla saadaan kylmässä pureva ote jäähän ja lumeen sekä pienennetään päästöjä. Vertaansa vailla oleva Arctic Ice -kumiseos yhdessä äärimmäisen pitävien Shuriken-erikoisnastojen kanssa tekevät Lappi Jää-Ahmasta erinomaisen talvirenkaan.

Lappi Jää-Ahma puree jäähän kuin ahman terävät kynnet

Jää-Ahman ”kynnet” ovat uniikit Lappi Shuriken® -erikoisnastat. Shuriken-erikoisnastoilla saadaan jopa 15 % parempi pito jäällä. Uudessa Lappi Jää-Ahmassa tavallista parempi pito ja huippuedullinen hinta ovat kaikki kaikessa.

Lappi Jää-Ahmalla jopa 5% parempi jääjarrutus

Rengastestauksen ammattilainen BD Testing Oy testasi Lappi Jää-Ahma- ja Nexen Winguard WinSpike WH62 -nastarenkaat.

Lappi Jää-Ahmassa oli 96 Shuriken-erikoisnastaa. Nexenissä oli 190 tavallista nastaa. Testin lopputuloksessa Lappi Jää-Ahma oli 5 prosenttia parempi jääjarrutuksessa kuin Nexen. Lappi Shuriken® – erikoisnasta ja Lappi Arctic Ice™ -erikoiskumiseos takaavat äärimmäisen talvipidon ja hallittua turvallisuutta.

Lappi Jää-Ahma tarjoaa 96 nastalla paremman pidon kuin normaali rengas kaksinkertaisella nastamäärällä.

Lappi Shuriken® -erikoisnastoissa on testatusti parempi pito ja monia etuja

-Lappi Shuriken® -erikoisnastan innovatiivinen muoto on saanut inspiraationsa japanilaisesta, teräväreunaisesta Shuriken-heittotähdestä.

-Lappi Shuriken® -nasta antaa jäällä kiihdytyksessä 14,8 % ja jääjarrutuksessa 4,4 % paremman pidon kuin tavallinen nasta.

-Lappi Shuriken® -nastoitetun Jää-Ahman tietä kuluttava voima on todettu selvästi tunnettuja premium- nastarenkaita pienemmäksi.

-Koska Lappi Shuriken® tarjoaa huomattavasti paremman pidon, tarvitaan nastoja vähemmän. Näin renkaan hinta on edullisempi ja rengasäänet hiljaisemmat.

Mikä on Lappi Renkaat?

Lappi-talvirenkaat on osa Kontio Renkaat -yritystä, jonka kotipaikka on Nokialla Suomessa. Kontio Renkaat käyttää rengasalan parhaita ammattilaisia niin Suomesta kuin ulkomailta kehittäessään ja testatessaan tuotteitaan Pohjolan olosuhteisiin.

Lappi Renkaat tarjoaa entistäkin turvallisempia talvirenkaita huomattavasti edullisempaan hintaan. Lappi Renkaiden johtoajatuksena on liikenneturvallisuuden parantaminen tuomalla huippupito myös edullisempaan hintaluokkaan.

Vastaa